Jeg hadde avtale med Rod Piazza under et av hans Oslo-besøk, vi skulle gjennomføre en fotoshoot til frontcovret på BluesNews nr. 48. Fotograferingen skulle gjøres på ettermiddagen i forbindelse med lydprøver på klubben Hr.Nilsen i Oslo. Men da jeg ankom der med masse lysutstyr og min rullende fotoflight så viste det seg at lokalet var allerede fult av folk. Jeg fant backstage, et lite avlukke på høyre hånd rett etter inngangen. Her var det en liten fastspikret sofa i hjørne og på andre siden av bordet var det en liten trappesats rett opp til en dør… var det døra til lagret tro… uansett, jeg fikk plassert en lampe med softboks i motsatt hjørne av sofaen. Så kommer hovedpersonen selv og setter seg i sofaen og fotograferingen begynner… Veggen bak var signert av masse ulike artister, derav alle signaturene i bakgrunnen. De var der orginalt. Signert rett på veggen! Etter en del shoots spør jeg høfflig om han kan ta av seg solbrillene på noen bilder. Svaret var et kontant NEI og klar beskjed at han hadde ikke vært fotografert uten briller på så lenge han kunne huske… og slik ble det! Her er forsiden.

Rod Piazza Magazine Cover

Post navigation


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.