Dette covret ble tatt på “Glenghuset” i Sarpsborg. En klubb som fortsatt har en sceneløsning som de gamle jazzklubbene i New Orleans. Lav scenekant og mørk scnene med eget flygel som fast interiør. Det var noe slikt vi så for oss også, en “jazzklubb fra gamledager-miljø” liksom. Om vi lykkes får du vurdere selv, men bildet er tatt med kamera på stativ og med klar melding til Knut om å sitte stille… laaaaange lukketider og kun scenebelysning. Dette for å få den rette stemningen. Vi forsøkte noen shoot med blitzanlegg – 3 lamper, 2 med softbokser og en kaster, men det var rett og slett for mange elementer og mye slagskygge, samtidig med at lyset ble unødvendig hardt, slik jeg føler ofte blitzlyset blir. Nå skal sant sies, så er ikke jeg verdens beste på blitzanlegg heller så mitt absolutte førstevalg er definitivt naturlig lys eller lampe lys, ikke flash!

Men resultatet, ja det er jeg veldig fornøyd med. Atmosfæren er så absolutt på plass.

Knut Hem – Almost on my own

Post navigation


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.