Norwegian text only: Trond skulle ut med soloplate og vi trang et frontbilde. Jeg hadde et bilde liggende i arkivet. Det hadde riktignok vært brukt til noe pressegreier og en konsertannonse på Ulefoss tidligere, men bildet viser Trond slik Trond er liksom. Utrykket er godt, for å si det slik. Derfor ble vi enige om at dette ikke er brukt nok til at det ikke kunne fungere som frontbilde.

Bildet ble tatt bak gamle snekkerverkstedet på Tinfos, forøvrig det samme verkstedet som min bestefar jobbet i gjennom mange, mange år… helt til han ble pensjonist. Så vinduet, som du ser mye mer av på orginalen enn på det beskjærte cover-bilde er vinduet rett inn på dette verkstedet. Vi satt på kontoret mitt i 2 etg og Trond sier: Jeg trenger et nytt pressebilde – kan du fikse det? Ok svarer jeg, vi tar det med det med en gang. Så bar det ut døra, ned trappa, rundt hjørnet… og vips, 5 minutter senere var dette bildet et faktum. Nå som frontcover!

Originalbilde ser slik ut:

Trond Ytterbø – Morragry

Post navigation


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.