Jeg vil  anbefale alle å sjekke ut denne siden. Et hav av  gratis magasiner,  bruksanvisninger, lærebøker, manualer av ulike slag, og kataloger… lag deg en gratis profil, søk og legg til de publikasjonene du finner interesante for deg, og vips så har du en oppdatert bladhylle med masse interesant stoff om akkurat det du intereserer deg for.

Du kan sortere dine lagrede publikasjoner i ulike mapper, og du får din egen visuelle bladhylle som viser dine abonement eller utvalgte magasiner.

Du kan se min profil på ISSUU.com ved å klikke her. Det er også mulig for deg å publisere egne produksjoner her, og du finner en egen gratis upload tjeneste som lager flotte blekker rett fra de fleste vanlige formater som word og PDF.

 

 

Recomandation: ISSUU.com

Post navigation


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.