My contribution to a group exhibit together with eight different photographers from Poland and one other from Norway. I was represented with 4 pictures from the Biolewezia-serie.

Norwegian language:
Jeg fant tilfeldigvis en serie bilder fra åpningen av den polske gruppe-utstillingen som jeg er en del av om dagen, og der ser jeg at den formelle åpningen av utstillingen, med taler og det hele, er foretatt i front av mine bilder. Det er totalt 10 fotografer som stiller ut denne gangen, derav 8 Polske og 2 norske. Undertegnede og Jørn Stensvold er de norske bidragsyterne. Jeg legger ved bildene fra åpningen 🙂

Herren helt til høyre i alle tre bildene er Andrzej Zujewicz som er kurator for utstillingen.

polenutstilling_600

polenutstilling_2_600

 

The Group-exhibit in Suwalki, Poland is now open

Post navigation


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.