Turid Jørgensen Honerud fra Kazenjammer og Audun Haukvik fra bandet Big Mama All Pax slår seg nå sammen og etablerer en ny superduo.

_dsc6028_v3

Det ble trommet sammen til fotosession for å stable på beina noen promobilder av duoen. Lokasjonen er Kåre João Café & Bar på Kongsberg. Innehaveren var svært hjelpsom og gjestene fleksible, så vi flyttet rundt på bord og stoler som det passet oss akkurat de timene dette sto på. Til gjengjeld ble det noen få små livesessions fra musikerne og nye bilder ble til… ViTo er duoens nye kunstnernavn.
Dette var flotte folk å jobbe med og jeg ser frem til å høre resultatet live… f.eks på Kåre João Café & Bar 🙂 – Slik jeg kjenner disse to rent musikalsk kommer dette til å bli en meget bra pakke musikk.

Turid og Audun i en kort “jam” for å sette stemninga inne på Kåre João Café & Bar!

 

Og her et eksempel på en ferdig plakat til en jobb i Kragerø…

vito-a3-plakat_72dpi_800px

 

 

Katzen-Turid og Big Mama All Pax Audun går duo

Post navigation