Min tante, Liv, melder i dag at hun har bestilt seg en rundreise i India. Jeg er selvsagt misunnelig. India er et fantastisk annerledes og fargerikt land. -På godt og vondt. Det er jo særdeles tett befolket. Jeg har reist rundt i landet på turne med Jeremy Spencer, slidegitaristen fra Fleetwood Mac. Da snakker vi det originale Peter Green’s Fleetwood Mac fra starten på 70 tallet.  Bildet på “bilboarden” under er også tatt av meg… til Spencers platecover på utgivelsen “Precious Little”. Bilde er tatt på verandaen på en av suitene på Thon Hotell Opera i Bjørvika i Oslo. I India var vi både nord og sør gjennom en 19 dagers reise som ikke kan betegnes som annet enn helt fantastisk.

Som en liten “teaser” til Tante Liv legger jeg derfor ut noen smakebiter fra denne reisen. Mange av disse bildene har aldri vært vist offentlig før nå. Nyt og la deg inspirere…

 

India. The last consert at the India Tour 2007.

 

Jeremy and Trond from the last night private party!

 

And then… INDIA the Indian way:

 

India

Post navigation