Dougie snakker med hundeeieren samtidig som han fotograferer.

Dougie Wallace, en energisk engelsk gatefotograf med guts utover det vanlige. Her var det bare å henge på, for tempoet var til å ta og føle på. Han fotograferte med to blizer, over og under kamera, og han var høyt og laft. Hadde jeg vært lege så kan det nok hende at jeg ville falt ned på noen bokstaver på karen. Kort sagt var han full av energi. Jeg må nok innrømme at dette med blitz og gatefoto sliter jeg litt med å bli komfortabel med. Bruce Gilden holder jo også på med dette, men jeg tror, spesielt etter den dagen med Dougie, at jeg trives bedre med tradisjonelt oppsett. For meg er det kamerahuset (olympus om-d-5) og en 17mm (34mm ekvivalent) f:1.8 som gjelder på denne type fotografering.

Dougie var inne i en periode der det gikk mye i hunder, -folk med hunder. Så også denne dagen. Det blei en del hunder. Men det var veldig greit med en lokalkjent “rev” mens vi beveget oss i området rundt den kjente outsidergata “Brick Lane”. Han viste om bakveiene, han kjente bakgårdene og hippi-hagene rundt i området. De hadde hunder der også 🙂

Jeg legger ut noen bilder fra vår lille runde på strøket i Londons for -og bakgater.

This way… don’t worry man 🙂

 

… yes, a lot of dogs and a single Dougie!

Thanks for a nice day in the neighborhood in Shoreditch district, London, UK

 

Vil du lese litt mer om hvem Dougie Wallace er, se Dougie Wallace wiki

I London med Dougie Wallace…

Post navigation