Jeg har nå et nytt foredrag på ca 70 minutter med tema “gatefotografi” tilgjengelig for din fotoklubb eller lignende..

Foredraget er en blanding av bildevisning, teoretisk tilnærming til tema, litt om hva som ligger i begrepet gatefoto, tips om ulike vinklinger som kan benyttes, motivforståelse og motivanalyse. Jeg snakker også en del om hva jeg mener fotografi dypest sett handler om, -da på et dypere plan enn lukker, iso og blender. Vi ser også på noen video-snuter med street’s fra urbane strøk, London og Warszawa.

Jeg forteller også om egen virksomhet, om mitt fotografiske prosjekt og om hvordan jeg forbereder meg og gjennomfører når jeg tar denne type bilder.

Tbilisi, Georgia 2019 – Olympus OM-D-5 / 17mm (34mm)

Foredraget passer utmerket for fotoklubber, leverandører, skoler, Biblioteker eller andre aktører som ønsker å presentere faglige foredrag om fotografi.

Florida, US – 2018 – Olympus OM-D-5 / 17mm (34mm)

Undertegnede har gjennomført fotoreiser over hele verden gjennom de siste 25 årene og har fotografert siden 1983. Først som entusiast og hobby, men fra tidlig på 2000-tallet har dette hatt hovedfokus på daglig basis. Jeg har besøkt 29 land og fem kontinenter. Asia, Europa, Afrika, Sør-Amerika og Nord-Amerika.

Morten Gjerde har i perioden 2004-2022 gjennomført en rekke separatutstillinger nasjonalt og internasjonalt, -samt deltatt på ulike gruppeutstillinger i mange Europeiske land i samme periode . (se utstillings CV på denne linken)

På denne type fotografering bruker jeg i dag Olympus Om-D M1 MKII eller Olympus PEN-F, begge utstyrt med en M-Zuiko 17mm (34 mm) F:1.8.

Forespørsler om tilgjengelighet og pris kan rettes direkte til
Morten Gjerde på mail, mg@mortengjerde.com

Teknisk Raider: (arrangør stiller med):
Visningsskjerm for bilder/foils (Stor TV eller Prosjektør med fremført HDMI kabel til frontdesk/foredragers plass). Ved bruk av prosjektør må lerret (eller tilsvarende) leveres ferdig på vegg eller gulvstativ.

Egen PA med trådløse mikrofoner kan medbringes mot pristillegg.

Foredrag om Gatefotografi

Post navigation