Jeg har nå et nytt foredrag klart (ca 70 minutter gjennomføring) med tema “gatefotografi”.

Foredraget er en blanding av bildevisning, teoretisk tilnærming til tema, litt om hva som ligger i begrepet gatefoto, tips om ulike vinklinger som kan benyttes, motivforståelse og motivanalyse. Jeg snakker også en del om hva jeg mener fotografi handler om, da på et dypere plan enn lukker, iso og blender. Vi ser også på noen video-snuter med street’s fra urbane strøk, London og Warszawa.

Jeg forteller også om egen virksomhet, om mitt fotografiske prosjekt og om hvordan jeg forbereder meg og gjennomfører når jeg tar denne type bilder.

Tbilisi, Georgia 2019 – Olympus OM-D-5 / 17mm (34mm)

Foredraget passer utmerket for fotoklubber, leverandører, skoler, Biblioteker eller andre aktører som ønsker å presentere faglige foredrag om fotografi.

Florida, US – 2018 – Olympus OM-D-5 / 17mm (34mm)

Undertegnede har gjennomført fotoreiser over hele verden gjennom de siste 25 årene og har fotografert siden 1983. Først som entusiast og hobby, men fra tidlig på 2000-tallet har dette hatt hovedfokus på daglig basis.

Jeg har også hatt separatutstillinger, -eller vært med på gruppeutstillinger, i en rekke land i Europa i tillegg til Norge. (se link)

På denne type fotografering bruker jeg i dag Olympus Om-D M1 MKII med en 17mm F:1.8

Forespørsler om tilgjengelighet og pris kan rettes direkte til
Morten Gjerde på mail, mg@mortengjerde.com

Teknisk Raider (arrangør stiller med): Stor TV eller Prosjektør med fremført HDMI kabel til frontdesk/foredragers plass. Ved bruk av prosjektør må lerret også leveres ferdig på vegg eller på gulvstativ

Nytt foredrag om Gatefotografi

Post navigation