4 mai satte jeg kursen til Sverige med bagasjen fylt opp av 52 fotografier. En uke med Åmål Fotofest står for døren og jeg er én av to hovedutstillere denne uken. Under uken skal jeg også ha et åpent foredrag i Åmål kunsthall om mitt fotografiske arbeid og jeg skal ha en seanse med Portfolio-visninger der jeg analyserer bildene til de som har booket plass og gi mine råd og synspunkter.

Mimmi Storm og Anders Nilsson studerer den “massive veggen”

Fotografiet til venstre er sort/hvitt og håndkolorert.

Jeg hadde med mange ulike formater til denne utstillingen. Det store håndkolorerte målte 95×80 cm. 12 bilder var innrammet og glasset med art-glass. Resten var rene prints i A3+ og A4 format. A4 format-serien bestod av 10 bilder i farger. Disse var produsert på barytt-papir. Hele utstillingen er basert på gatefotografi og bestod av motiver fra Ungarn (Budapest), Georgia (Tiblisi), Polen (Warszawa og Krakow), England (London), Serbia (Beograd), Sverige (Gøteborg og Malmø), Bosnia-Herzegovina (Sarajevo), Irland (Dublin) og Russland (Moskva). Alle bilder tatt med 35mm ekvivalent (17mm) og Olympus 4:3 format.

Vellykket Foto-Festival i Sverige (6-13 mai-23)

Post navigation