Alle foto fra salen: Torbjørn Kjosvold.

13 november 2023 gjestet jeg Oslo Kamera Klubb med bildevisning og foredrag. Tema for kvelden var en presentasjon av mitt fotografiske arbeid gjennom tale, video og bilder. Hele foredraget ble streamet direkte og oppmøte var bra. Engasjementet var på topp og det kom mange spørsmål fra salen. Jeg hadde på forhånd juryert 49 bilder innsendt til ukens fotokonkurranse. Konkurransen som hadde tema “det ukjente Oslo” ble gjennomgått etter en kort kaffepause. I pausen var det “mingling” og prat og jeg solgte fanziner til de som ville ha med seg litt bilder hjem etter foredraget. Sist jeg var på besøk hos Oslo Kamera Klubb var rundt 2007, så hele 16 år siden.

Foto: Torbjørn Kjosvold

Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger, men noen var så fasinert av mitt sort/hvitt materiale at e umiddelbart ønsket et snarlig gjensyn med fokus kun på mitt sort/hvitt arbeid. Dette lar seg ordne dersom det blir et tema i fremtiden 🙂 – Det skal ikke stå på meg…

Jeg vil takke Oslo Kamera Klubb og Ellen Hansen fra styret for ryddig og god kommunikasjon i forkant av seansen og for et hyggelig møte med klubben. Både ledere og medlemmer var svært imøtekommende!

Takk også til Fotograf Torbjørn Kjosvold for å ta turen innom og for flott dokumentasjon i form av bilder fra seansen.

Foredrag for Oslo Kamera Klubb 13.11.23

Post navigation