Morten Gjerde har gjennomført fotoreiser over hele verden gjennom de siste 25 årene og har fotografert siden 1983. Først som entusiast og hobby, men fra tidlig på 2000-tallet har dette hatt hovedfokus på daglig basis.

Gjerde har gjennomført separatutstillinger, -og vært med i gruppeutstillinger, i en rekke land i Europa i tillegg til Norge. (se link)

Gjerde har på regulær basis holdt foredrag om ulike temaer siden 1990-tallet. Han har foredratt under kongresser og på store scener med opp til 5000 mennesker. I tidsrommet 1990 til ca 2014 reist han “land og strand” rundt i Norge som kurs -og foredragsholder i regi av Norsk Rock Forbund (Norske musikkarrangører) og fra 2000 til nå har han gjennomført en rekke workshops og forelesninger om ulike temaer innenfor fotografi som fagfelt.

Forespørsler om tilgjengelighet og pris kan rettes direkte til
Morten Gjerde på mail, mg@mortengjerde.com

Jeg bruker moderne hjelpemidler som Ipad Pro med powerpoint, apple pencil og utganger med VGA eller HDMI. Full PA med trådløse hodebøylemikrofoner kan medbringes mot et pristillegg dersom dette er påkrevd.

Teknisk Raider (arrangør stiller med): Stor TV eller Prosjektør med fremført HDMI kabel til frontdesk/foredragers plass. Ved bruk av prosjektør må egnet lerret også leveres ferdig på vegg eller på gulvstativ