OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er du en seriøst interessert amatør-fotograf?

Kunne du tenke deg en profesjonell dialog om dine egne fotografier?
Få en personlig og uavhengig vurdering av dine beste bilder og samtidig få noen gode råd om veien videre. En samtale om hva fotografi egentlig handler om sett i relasjon til dine egne bilder. Jeg kan tilby deg en slik “portofolio dialog” og er tilgjengelig etter nærmere avtale.

Å få personlige tilbakemeldinger på bildene dine fra noen med et godt utviklet og profesjonelt bildesyn vil representere noe helt annet enn hva man kan få gjennom blogger eller facebook-grupper. I slike fora blir det fort kun et “liker-klikk” eller nonsens kommentarer som “fint lys”, “flott bilde”, eller “du er flink”. Dette er rett og slett ikke mye å bygge sin videre utvikling på. Jeg kan gi deg ærlige og konstruktive tilbakemeldinger som garantert vil gi deg ny motivasjon og gjøre deg bedre på det å se og komponere dine favoritt-motiv.

En god tilbakemelder kan gi deg det perspektivet du kanskje mangler for å komme videre i din egen utviklings-stige. For ikke så mange årene siden var det å delta i en portofolio review med en “Pro” forbeholdt de få. Man måtte gjerne oppsøke spesielle events på internasjonale arenaer for å få oppleve dette. Kostet “skjorta” gjorde det ofte også. I dag er dette enklere, personlige samtaler på videotelefon via Skype gjør at en portofolio review nødvendigvis ikke er lengre unna enn din egen pc.

Nå er du allerede her på min hjemmeside, så før du bestemmer deg for en privat portofolio-visning kan du se deg om her inne. Her finner du informasjon om meg, du finner informasjon om mitt fotografiske virke, du finner en liste over utstillinger jeg har gjennomført og du finner nok bilder til å bedømme mine kvalifikasjoner som fotograf.  Gjennom dette håper jeg du finner trygghet nok til å ta kontakt.

Så ikke nøl dersom du kunne tenke deg en slik privat gjennomgang av dine bilder, du er herved personlig invitert av meg. Samtalene kan vi arrangere via en videokonferanse på Skype eller ved et personlig møte i 1-til-1 relasjon dersom det er praktisk mulig.

Så har du lyst, send meg nå endelig en PM, en mail eller ring – alt etter hva du selv måtte føle deg mest komfortabel med.

En gjennomgang som dette kan ha ulike løsninger og varighet, men en standard sesjon via skype varer rundt 1 time og koster 600,-. Prisen er satt meget fordelaktig fordi jeg ønsker at så mange som mulig som kan tenke seg dette skal ha muligheten til å gjøre det. Personlig brenner jeg for å spre kunnskap om det jeg mener fotografi egentlig handler om, og det er selve motivet og dets fortellerevne, fremfor et ofte overdrevent utstyrs-fokus. 

 

[Kontaktinformasjon]

skype        online_payment